To mi pa ni všeč. Ali ima kdo Bosch 2+2? Ali tudi ta "BRNI"?
![]()
To mi pa ni všeč. Ali ima kdo Bosch 2+2? Ali tudi ta "BRNI"?
![]()
Hobotka, vem le za NM področje- v trgovini Kristal (BTC) imajo italijansko teflonsko posodo, primerno za indukcijo (ponve in piskre različne velikosti), ki so cenovno ugodni in primerne kvalitete (preizkušeno).
Tudi jaz imam Gorenjevo 2+2, pa me zanima, če je normalno, da se pri istočasnii uporabi obeh kuhališč pri max moči manjše kuhališče segreva v intervalih (sunkih), kar se vidi na vsebini lonca; n.pr. riž, ko zavre, "diha" kot meh. Se pa tudi sliši, ker zabrni le vsako sekundo... kaj mislite, moram positnariti na servis?
LP, V.Mogoče brni zato, ker je plošča pretrdo vpeta v pult??? (to hipotezo še preverjam)
LP
cervus
| VilmaS je napisal/a: |
Tudi jaz imam Gorenjevo 2+2, pa me zanima, če je normalno, da se pri istočasnii uporabi obeh kuhališč pri max moči manjše kuhališče segreva v intervalih (sunkih), kar se vidi na vsebini lonca; n.pr. riž, ko zavre, "diha" kot meh. Se pa tudi sliši, ker zabrni le vsako sekundo... kaj mislite, moram positnariti na servis? LP, V. |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Njoki s šampinjoni in modrim sirom

Juha iz čičerike in rožmarina