Malo za hec
Rdeča kapica se odpravi k babici z gorskim kolesom. Zajaha svojega konjička in drvi po gozdu čez krtine in korenine, nakar se ji zlomi pedalo. Vsa objokana sedi zraven kolesa, ko pride mimo volk in jo vpraša: "Kaj je deklica?" "Moram hitro k babici, pa se mi je zlomilo pedalo!" "Ni problema", reče volk in ji takoj zašvasa zlomljeno pedalo. Rdeča kapica zajaha kolo in spet začne divjati čez vse mogoče prepreke. Ker znova ni pazila je treščila v drevo in si zlomila balanco. Vsa objokana spet sedi zraven kolesa, ko pride mimo volk in jo vpraša: "Kaj je deklica?" "Moram hitro k babici, pa se mi je zlomila balanca!" "Ni problema", reče volk in ji nemudoma zašvasa zlomljeno balanco. In glej jo divjakinjo, ni se daleč pripeljala, ko ji poči cel okvir kolesa. Vsa objokana spet sedi zraven kolesa, ko pride mimo volk in jo vpraša: "Kaj je deklica?" "Moram hitro k babici, pa se mi je zlomil okvir!" "Ni problema", reče volk in ji zašvasa zlomljen okvir kolesa.
Zdaj je bolj pazila in se le pripelje k babičini hiši. Med tem časom pa volk vstopi skozi okno v hišo in babico poje. Obleče si njeno spalno srajco in spalno kapo, se vleže v posteljo in se pokrije. Vstopi rdeča kapica, se postavi zraven postelje, pogleda "babico" in reče: "Babica zakaj imaš tako rdeče oči?" "JA ***** TI MATERINA , KAJ PA MISLIŠ, KDO TI JE CELI DAN BICIKL ŠVASAL !!!" reče volk.
CilaOk, tvegam, da me boste spet napadli kot tečnega kvarilca igre, ampak vseeno:
Škoda za prvi stavek. Namreč: je vic in ni resnično. Je pa simpatičen.
Davor
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Jugoslovenka

Rebrasti peresniki s pestom iz bazilike, bučkami in bučkinimi cvetovi