Malo za hec

Zakaj moški nimamo celulita?

Ker je grd

m/ Drejček

V nekem manjšem mestu je živel par, ki je proslavljal 30. obletnico poroke. Daleč naokoli sta bila znana, da se v 30. letih niti enkrat nista sprla. Novinarji in TV ekipe so prihajali z različnih strani, da bi preverili v čem je skrivnost tako uspešnega zakona.
Novinar je vprašal: »Gospod...to dejstvo, da se 30. let nista nikoli sprla je neverjetno...kako vam je uspelo....povejte, v čem je skrivnost?«
On pa je odgovoril: »Vse se je pričelo na poročnem potovanju...uživala sva v najrazličnejših aktivnostih...in nekega dne sva se odločila za jahanje konj. Vzela sva vsak svojega konja. Moj konj je bil umirjen, tisti, ki ga je jahala žena pa povsem nor...Že po nekaj minutah jo je vrgel s sebe, da je poletela na glavo. Ona pa ga je samo potrepljala po hrbtu in mu umirjeno in tiho rekla...«To ti je prvič!« Znova se je povzpela nanj in nadaljevala z jahanjem. Pa ni bilo dolgo, ko jo je konj spet vrgel s sebe. Pa je spet le vstala, ga potrepljala po hrbtu in mirno rekla: »To ti je drugič!« Jaz sem jo samo opazoval in se nisem mogel načuditi njeni mirnosti...Ko pa jo je konj še tretjič vrgel s sebe, je mirno vstala, izza pasu izvlekla pištolo in na mestu ustrelila konja!!!
Prepaden sem zavpil – Ali si ti normalna, trapa!!! Ubila si ubogo žival!!! Ona pa me je samo mirno pogledala in z nežnim glasom rekla: »To ti je prvič!«

To je to....od takrat sva živela srečno do danes, brez enega samega prepira....

angie :)

Zakaj je blondinka tako srečna, če sestavi sestavljanko v šestih mesecih? Ker na škatli piše: Od dve do štiri

Kuharski majster

drejcek je napisal/a:

Ker je grd

m/ Drejček

Kako moški pokaže, da ima tudi dolgoročne načrte za prihodnost?

Kupi dva kartona piva, namesto enega. 

perpetua

drejcek je napisal/a:

Ker je grd

m/ Drejček

Leži blondinka na plaži (na trebuhu) in se sonči ...
Pride dedec in bulji vanjo (v rit in noge) ...
Blondinka se obrne in vpraša: "Kaj buljiš?"
"Ma,... gledam ta celulit ...," pravi dedec.
"To ni celulit, to je od toče!" pravi blondinka.

Sinoć mi "crko" internet pa sam malo sjedio sa porodicom.
Fini neki ljudi...

Preberite P pravljico:

Poletna pripeka. pred podeželskim poslopjem poležuje pretegnjen potepuški pes. Po poti prihaja poštar, prinaša pismo.

Pes poskoči pokonci, popade poštarja. Poštar popeni, pograbi palico, preganja psa:"Presneti pes, pojdi proč!" Pokliče policijo. 

Pridrvi policijska patrulje, postreli psa, poštarja pa putke. Policija potem poroča:

Pes popadel poštarja pa putke. Policija posredovala. Pes preživel, poštar podlegel poškodbam. Pogumni policisti pohvaljeni.  Putke pečene pojedli prestradani penzionisti.

Katrca11

Ne vem, če že veš, ugotovili so, kdo ali kaj je kalorija.

Res še ne vedo, ali je insekt ali je mrčes,

bakterija ali mogoče celo virus,

ampak ............ta prasica ti zleze v omaro in skrči vse obleke!!!!!!

Brgita

Ko so bili vsi na tem našem dragem planetu mrtvi in so čakali za vstop
v nebesa, se je pojavil Bog in rekel :" Hočem, da se moški postavite v dve
vrsti. Ena vrsta bo za moške, ki so glave družine, druga vrsta pa za
moške, ki so podrejeni ženam."
Ženske pa naj se vse zglasijo pri sv. Petru.
Kmalu žensk ni bilo več in nastali sta dve vrsti. Vrsta podrejenih moških
je bila kilometre dolga, v vrsti glav družin pa je stal samo eden.
Bog je rekel :" Vas, podrejene, bi moralo biti sram. Ustvaril sem vas
za glave družine. Razočarali ste me. Od vseh vas je samo eden izpolnil
moja pričakovanja. Učite se od njega. Povej jim, sin moj, kako ti je
uspelo, da si edini v tej vrsti?"

Moški odgovori :" Ne vem, žena mi je rekla, naj stojim tukaj."

V Bohinju so opazili, da jim medved škodo dela. Zato so ga ujeli in postavili pred vaško sodišče. In so modrovali, kaj naj naredijo z medvedom, da bo prav kaznovan.

"Kremplje mu posekajmo!" je padel prvi predlog. "To pa ne, kako bo pa po hribih plezal, saj se bo še ubil po skalah!" se niso strinjali ostali. "Na balin ga ostrižimo, da ga bo sram in si bo zapomnil!" je bil spet neposrečen predlog. "To tudi ne! Kaj bodo pa obiskovalci Bohinja rekli, če bodo videli tako čudnega medveda? je bil predlog takoj zavrnjen. 

"Z Bohinjko ga oženimo! Ene so fejst hude! je predlagal nekdo. Nastala je tišina, pa se je oglasil iz ozadja en star klen ata: "Ja, kje pa! Tkaj škode pa en medved tud ni naredu!"

(Zapisano po ustnem izročilu, upam da ne bo hude zamere) 

Katrca11

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti