Malo za hec
Zakaj moški lažejo!Nekega dne je drvar sekal vejo nad reko. Napačen gib in sekira je padla v vodo.
Hotel jo je rešiti, a jo je močan tok kalne reke odnesel neznano kam. Drvar je sedel na obalo in zajokal. Pojavi se Bog in ga vpraša zakaj joka.Drvar mu pove, hkrati pa mu razloži, da je s sekiro prehranjeval ženo insedem otrok. Le kaj bo zdaj z njimi?"
Bog skoči v reko in mu prinese zlato sekiro. "Je ta tvoja?" vpraša Bog.
Drvar odgovori: "Ni!"
Bog se ponovno požene v reko in se pojavi s srebrno sekiro. "Je ta tvoja?" ga vpraša.
Drvar ponovno reče: "Ni."
Bog se še tretjič požene v reko in prinese železno sekiro. "Je to tvoja sekira? ga vpraša.
Drvar odgovori: "Da."
Bog je bil navdušen nad drvarjevim poštenjem in mu je podaril vse tri sekire. Minilo je leto in več.
Drvar se je z ženo sprehajal ob reki.Nenadoma je ženi spodrsnilo in padla je v deročo in kalno vodo. Skušal ji je pomagati, a mu ni uspelo. Znova je sedel na breg in zajokal, ko se ponovno pojavi Bog z vprašanjem zakaj joka.
"Oh, Žena mi je padla v reko!" Bog skoči v vodo in se pojavi z Jennifer Lopez. "Je to tvoja žena?",ga vpraša.
"Da!" reče drvar brez razmišljanja. Bog se razjezi: "Zlagal si se! To ni res!"
Drvar odgovori: "Oh, oprosti mi, gre za nesporazum. Vidiš, če bi ti odgovoril, da Jennifer Lopez ni moja žena, bi se ti pojavil s Catherine Zeta-Jones. Ko bi ti odgovoril, da tudi to ni moja žena, bi se ti pojavil z mojo ženo. In ko bi jaz rekel, da to je moja žena, bi mi ti podaril vse tri. O bog, jaz sem siromašen drvar in ne bi mogel skrbeti za vse tri. NAUK: KADARKOLI SE MOŠKI ZLAŽE, JE TO IZ DOBREGA INČASTNEGA RAZLOGA V DOBROBIT VSEH!
Zakaj petelin tako zgodaj kikirika? Ker pozneje, ko se zbudijo kure
, ne pride do besede.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Palačinkina torta z malinami

Takosi iz vlečenega testa – s trgano govedino, salso in pico de gallo