Malo za hec
Pride Janezek domov iz šole in v spalnici vidi mamo, kako ga očetu sesa. Ves jezen vstopi in reče: " Da vaju ni sram, mene pa pošiljata k psihologu, ker sesam palec..."
Pri psihiatru.......
Moški in ženska prideta k psihiatru in vprašata, če bi lahko psihiater gledal, kako seksata. Psihiater je presenečen, vendar njun predlog sprejme. Po končanem seksu reče psihiater: Vajin seks je super! Plačata 80E in gresta. In potem to počneta tedensko.Po nekaj obiskih psihiater vpraša: Zakaj prihajata k meni? Moški odgovori: Ona je poročena in ne moreva pri njej, jaz sem poročen in ne moreva pri meni in hoteli so dragi. Če prideva k vam imava dober alibi, stane samo 80E in zdravstvena zavarovalnica nama povrne 67E.
Anamarija ![]()
Črnolaska, rjavolaska in blondinka se pogovarjajo o spolu otroka. Črnolaska pove, da je prebrala članek v reviji, v katerem piše, da se spol otroka lahko planira že vnaprej. Tudi rjavolaska je prebrala isti članek in obe sta začeli razlagati blondinki. Črnolaska pojasni: "Jaz bom rodila punčko, ker vedno ležim spodaj."
Rjavolaska doda: "Jaz bom rodila fantka, ker sem vedno zgoraj."
Blondinka posluša in presenečena ugotovi: "Torej bom jaz dobila kužka!"
Janez na morju s pomola lovi ribe in ujame zlato ribico. Ta mu reče, da mu izpolni željo, če jo spusti nazaj v vodo. Janez jo vrže nazaj v vodo, ribica pa mu reče: "No povej, kakšno željo ti lahko izpolnim."
"Veš, v svetu je veliko gorja. Želim si, da ne bi bilo toliko vojn in da ljudje ne bi umirali zaradi orožja."
Ribica razmišlja in reče: "Veš, to je zelo težko. Daj, izmisli si kaj drugega!"
Janez razmišlja in končno reče: "No, potem pa naredi, da bo moje dekle pametno. Veš, lepa je, postavna, nežna, blond ..."
Ribica ga prekine: "Kar atlas mi podaj, da pogledava in preprečiva vse vojne na svetu."
Zelooo črni humor![]()
![]()
Mujo pride v bolnišnico z nožem, zapičenim v hrbet, in prosi zdravnika za pomoč.
Zdravnik odgovori: " Mujo, jutri pridi, zdaj nimam časa."
Mujo ga še zmeraj prosi za pomoč, zdravnik pa odgovori: "Mujo, a ne vidiš da je ura 15,15, jaz pa delam do treh?"
Mujo še kar teži in teži, dokler mu zdravnik noža ne iztakne in mu ga zapiči v oko ter reče: "Pojdi k okulistu, on dela do petih."
Anamarija

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Veganski sladoled z navihanci

Metuljčkova solata z gorčičnim prelivom