Malo za hec

Nena, - kod pa hodiš? Pogrešam te...

tulka
Vratija se Barba iz Australije, pa ga pita sused: - Kako je bilo u Australiji? - Pa bilo je lipo. - Jeli si vidija kenguruja? - Jesam. - I, kakav je? - Pa riba ka riba. tumpika
v službi nam piše: Če ti je vroče, ko ješ juho -si ZDRAV če ti je vroče, ko vzameš tableto-si BOLAN če ti je vroče, ko seksaš- si STAR če ti je vroče , ko delaš -SI NOR !! Delo ni lulek, lahko stoji dva dni. (Sedaj imam pa vprašanje za vas: " Kako naj rečem šefici ali direktorju, da se samo njenega načela držim ???") branka171
Pogrebnik prinese žaro z upepeljenim pokojnikom v staro kmečko hišo. Ker ni bilo nikjer nikogar, je iz veže vstopil v kuhinjo. Pri tem se je spotaknil ob prag, padel in raztresel pepel iz žare po celi kuhinji. V paniki, kaj naj naredi je pogledal okoli sebe in hitro iz "šporheta" natresel pepel v žaro. Ravno je vse pospravil, ko v hišo vstopi pokojnikova žena in reče pogrebniku, naj žaro postavi kar v zadnjo sobo, kjer je bilo že vse pripravljeno. Pogrebnik je odšel, ženo pa je mučila radovednost kako pokojni mož zgleda v žari. Ker se sama ni upala pogledati, je poklicala še sosedo Rezo. Žena s strahom odpre žaro, pogleda notri in vsa zaprepadena pravi: "Joj, Reza, ves je zgorel, samo lupina od jajc je še ostala." tumpika
Pride ženska k svoji zdravnici in potoži vsa v zadregi: "Mam seksualne težave, moj mož me ne vzburja več." Pa pravi zdravnica: "Pridite jutri, da vas natančno pregledam in zraven pripeljite tudi svojega moža." Drugi dan se ženska vrne z možem in zdravnica reče moškemu: "No, slecite se, gospod!" Moški se sleče do golega, zdravnica ga gleda in gleda in mu nato reče: "No, zdaj se pa malo obrnite okrog ... no, zdaj se pa lepo ulezite .... aha, že vidim .... no, dobro, sedaj se pa lahko oblečete." Nato potegne žensko vstran in ji reče: "Popolnoma zdravi ste, gospa, tudi mene ne vzburja!" tumpika
Ulazi mlada žena kod pedijatra, unosi bebu i objašnjava: • Znate, doktore, beba ne dobija dovoljno na težini, čak je prošle nedelje izgubila 100 grama... • Kako se beba hrani? • Sisa. • Molim Vas svucite se do pojasa. Gospodja se svuče, i lekar počinje da joj steže dojke, da ih masira, vuče bradavice i najzad počne da sisa jednu bradavicu. Konačno saopštava dijagnozu. • Nije ni čudo da dete gubi težinu, vi uopšte nemate mleka. • Naravno da nemam, to je dete moje sestre... ali ipak mi je drago što sam došla... Nena-morje
> Janez pride iznenada domov in najde v postelji ženo, na njej pa tip z > glavo med njenimi joški. Zmeden vpraša : "Kaj pa ti tu delaš ?" > Tip : "Poslušam muziko." > Janez se razkuri, potegne tipa dol, sam potisne glavo med ženine joške > in zavpije : "Kaj se zajebavaš, kakšna muzika, tu ni nobene muzike !" > > Tip : "Ampak gospod, morate se vštekati !" Nena-morje
Blondinka je obiskala ginekologa ,ta pa ji je po preiskavah povedal: -Noseči ste. -Kako ,noseča? -Dobili boste otroka. -Kje pa otrok pride ven? -Tam ,kjer je prišel noter. -Torej ,na zadnjem sedežu avtomobila. golubić
V norišnici: Doktor vstopi v sobo in vpraša pacijente: -Kdo izmed vas treh ima gliste? -Vsi mi-soglasno vskliknejo pacijenti. -Potem pa gremo-reče zdravnik. -Kam? Na operacijo? -Ne,na ribolov! golubić
V psiihiatrično bolnišnico so pripeljali dva nova pacienta -Teška primera?-je šef vprašal svojega asistenta. -Eden niti ne.Pravi da ne razume davčne zakonodaje! -Kaj pa drugi? -Ta je pa težek primer.Pravi da razume davpno zakonodajo! golubić

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti