Malo za hec

Včeraj sn se sprehajala s svojo 4-letno hčerkico. Pobrala je nekaj s tal in začela dajati v usta. Hitro sn ji vzela tisto stvar in jo prosla, naj tega nena dela več. "Zakaj?" me je vprašala. "Ker je blo na tleh in ne veš, kje vse je bilo. Je zamazano in sigurno polno bacilov," sn ji odgovorila. Takrat me je mala poglednala z občudovanjem in vprašala: "Mami, kak veš vse te stvari? Ti si tak pametna." Hitro sn vklopla možgane in ji povedla: "Vse mame vejo take stvari. To je tudi na testu za mame. Take stvari enostavno moraš vedeti ali pa te ne pustijo biti mama." Hodle sma naprej v tišini kake 3 minute, verjetno je premlevala te nove informacije. "Oho ... razumem," je vzkliknila. "Torej, če nea opraviš testa, moraš bit pa očka, a ne?" tumpika

bravo mala tumpika!

Aki
Mujo dao oglas u novine: DONIRAM SPERMU, UGRADNJA BESPLATNA. Nena-morje
Francl: Čuj, kak fajn bi blo, če bi mela mijadva ves tisti denar, ki sma ga že zapila? Jaka pa: Madonca, to bi ga pila! tumpika
Se mi je frendica pohvalila: - Leta in leta sn nucala, zaj sn pa končno deda pripravla do tega, ka si ne grize več nohtov. Pa jo vprašam: Nea reči, čuj, le kak ti je to uspelo? - Skrila sn mu protezo! tumpika
Na sodišču : "obtoženi France Čep,povejte mi,kako ste mogli popolnoma pijani sesti za volan tovornjaka?" "prjatli so mi pomagal"..... makleja
Žena se vrne domov in pove: "Bila sem pri jasnovidki. Plačala sem ji dva tisočaka in povedala mi je, da me ne ljubiš več!" "To bi ti jaz lahko povedal brezplačno." tejka77
"Kako te je pa včeraj zvečer sprejela žena, ko si prišel tako nabrgljan domov?" "Vame je metala rožice." "Kaj takega!" "Ja, samo iz lončkov jih pa ni dala." tejka77
"Kaj naj storim, da mi bodo zrasle prsi?" je nesrečno zavzdihnila žena. "Čisto enostavno!" ji je rekel mož. "Vzemi toaletni papir in se briši med dojkama!" "In ti misliš, da bo to pomagalo?" "Seveda bo! Če na riti deluje, bo tudi na prsih!" tejka77
Janezu je umrla žena. Dal je postaviti nagrobni spomenik in nanj napisati: "Tu leži moja žena, jaz pa počivam v miru." tejka77

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti