Malo za hec
Sinoči sem pobrala tale vic."Vinogradniški"
Mož in žena sta kot vsako jesen šla obirat jabolka v sadovnjak. In kot vsako jesen je mož plezal na drevesa po lestvi, žena pa je držala spodaj lestev, da ne bi bilo nesreče. Pa se žena po desetem drevesu naveliča in predlaga možu: "Daj ti malo drži lestev, bom jaz obirala jabolka." In se zamenjata. Žena gre po lestvi gor, obira, še malo više, in še više...Mož pa ji odspodaj kuka pod krilo. Gleda, opazuje, se čudi, in nenadoma izstreli: "Ej, ti, stara moja, zdi se mi, da se te loteva peronospora."Žena pa mu ne ostane dolžna: "Hja, tako je to, moj stari, če ne špricaš dovolj."
JAMONI
Imam znanca, ki je zaposlen pri policiji kot " strokovna " oseba in ima uniformo in se, včasih, mora udeližit kakšnega dodatnega izobraževanja. Ne dolgo tega, v pavzi predavanja si pripovedujejo vice. Zgodi se, da en policaj ponovi vic, ki ga je nekdo že povedal pred petimi minutami. Mojega znanca to močno spomni na vice o policajih in se začne smejat zelo naglas, pa ga en vpraša, a ti je vic tako smešan, na kar moj znanec odgovori: ne, sedaj sem ga šele razumel.
Vsaka podobnost je zgolj naključna.
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Schwarzwald kocke

Metuljčki s špinačo in paradižnikovo omako