1.
Kriminaliteta na območju policjiske postaje je močno narasla.Komandir skliče sestanek s policisti in reče: "Kriminaliteto moramo močno zmanjšati,zato boste odslej delali 25 ur dnevno."
"Kako le,če ima dan le 24 ur?"
"Boste pa hodili en dan prej v službo!!!",se ne da komandir.
2.
Policista sta se igrala igro "Las Vegas".To je igra,pri kateri zmaga tisti,ki si zamisli večjo številko.
Pa vpraša prvi policist drugega: "Si si že izmislil številko?"
"Sem."
"Koliko?"
"Dve."
"Presneto.Spet si zmagal!!!"
3.
Vlomljeno je bilo v stanovanjsko hišo in na klic lastnika hiše so policisti prišli na ogled dejanja.Eden od policistov je vprašal oškodovanca: "Kaj vam je zmanjkalo?"
"Pogrešam dve uri,ki sta bili stari okoli 200 let."
"Opišite jih malo.Sta bili na baterije???"
4.
Policist je ponoči patruljiral po parku in naenkrat zaslišal šum.
"Stoj! Kdo je tam?"
"Jean Claude van Damme.",se je glasil odgovor.
"Vsi štirje pridite takoj sem!!!",je ukazal policist.
5.
Zakaj drži policist na robu omarice mokro krpo?
Ker mu je doktor naročil,naj obkladke drži na tistem mestu,kjer se je udaril!!!"
6.
Mlada prijatelja se sprehajata po cesti in,ko zagledata policista,ki se jima približuje,eden glasno vpraša drugega: "Ali veš kakšna je razlika med policistom in oslom?"
V tem trenutku pride do njiju policist in reče: "No,da slišim kakšna je razlika."
Mladenič se prestraši in zajeclja: "Saj ni nobene razlike."
"Toliko bolje zate!!!",mu odgovori policist.
7.
Policist vpraša policista: "Koliko je ura?"
"Vprašani pogleda in odgovori: "Deset in deset."
"Zakaj me zafrkavaš? Reci dvajset!!!"
8.
Črnec hoče v malem mestu Južne Afrike vstopiti v cerkev.Ustavi ga policist: "Stoj! Ta cerkev je samo za belce!"
"Grem jo le čistit."
"Dobro. A gorje,če te zalotim molit!!!"
9.
Policista sta vstopila v gostinjski lokal,ki je imel na steni veliko ogledalo.Usedla sta se in pogledala v ogledalo.
"Poglej,tamle pa sedita najina kolega,policista. Naj ju povabiva na pijačo?"
Ko je vstal,ga je drugi policist zadržal: "Počakaj. Saj že onadva prihajata sem."
andreja m