Srebrna poroka - kaj podariti???

Imam problem. Znanca praznujeta letos srebrno poroko in bi jima rada nekaj podarila za spomin. Sta iz tujine in bi morala zadevo poslati po pošti. Ima mogoče kdo kakšno idejo? Res bi mi prišla prav, ker enostavno ne vem kaj.

Hvala in lep pozdra, Rmeli

Mogoče čipke? Če je še dovolj časa, bi se lahko dogovorila celo za motiv, kaj v njunem stilu. jankica
Mi smo prijateljem čez lužo poslali krasno sliko, ki jo je narisal naš slikar. Slika je bila brez okvirja, dali pa smo jo v taki zavoj, ene vrste rolo, in poslali. Ko sta prijatelja sliko dobila, sta bila zelo vesela in še danes se ne moreta načuditi, da smo sliko poslali za njima, ker sta bila tam samo pol leta na obisku. Kyara
Bi kar podprla Jankico. Klekljane čipke bi bile po mojem mnenju zelo primerne. rimljanka
S e strinjam z Rimlajnko in Jankico,z čipko ne moreš zgrešiti,če sta zdomca bi jima verjetno lepo prišla čipka v obliki Slovenije. Lepo pa radi se imejte ursa40
Pa še poštnina ne bo draga. Loni Makaroni
Hvala za idejo, na čipko pa res nisem pomislila. Moram videti, kaj bo za dobiti. Obstaja kakšno posebno posvetilo za srebrno poroko mogoče ? Zaenkrat hvala in lep deževen dan vam želim, Rmeli Rmeli

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti