16. feb 2014 11:12
Dobila sem za rojstni dan konvekcijsko pečico Iskra. Zanima me kako je s pečenjem mrežne pečenke?
16. feb 2014 11:12
Dobila sem za rojstni dan konvekcijsko pečico Iskra. Zanima me kako je s pečenjem mrežne pečenke?
2. jan 2015 13:04
Pozdravljeni!
Božiček mi je podaril tole zadevo http://www.topshop.si/kuhinja_in_ciscenje/vecnamens je zelo malo navodil, pa bi prosila,če ima kdo kaj izkušenj z uporabo cvrtnika,da se malo razpiše.
Predvsem me zanima kako skuhati zelenjavo, kako ocvreti zrezke ali krompir brez olja
.
hvala za pomoč in lep dan želim vsem skupaj.
jesen
2. okt 2019 22:51
Pozdravljeni!
Prebrala sem vse komentarje, nisem pa našla odgovora, ali lahko skuham v njej tudi štruklje ali cmoke na pari. Ravno zaradi teh sem se že skoraj odločila za parni kuhalnik, pa me je ta tema premamila na konvekcijsko pečico. Doslej nisem bila navdušena nad njo, ker sem slišala večinoma slabe komentarje. Zdaj pa vidim, da je potrebno le znati delati z njo, pa je. In tukaj sem našla veliko nasvetov, manjkajo mi samo še štruklji ![]()
Lp, tejkica
3. okt 2019 14:50
Pri nas v parno-konvelcijski pečici kuhamo skoraj vse. Zelenjavo, štruklje, njoke, cmoke zdrobove/kruhove... Res uporabna zadeva. Lp Saša
3. okt 2019 16:27
Hvala za odgovor, sem prav vesela, da se dajo pripravit tudi takšne jedi. Pa imate to okroglo konvekcijsko pečico, ali pravo, klasično pečico?
Lp, tejkica
3. okt 2019 18:16
V službi imamo ta pravo veliko... Profesionalno
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Orehova potica po receptu moje mame

Najbolj enostavni piškoti s črto