Jes mam pa vprašanje, če lahko po istem receptu kot je tukaj delam kruh, če moj aparat lahko naredi kruh do 900 g. hvala!

Mandljevi piškoti
| pikica82 je napisal/a: |
| Konec tedna smo kupili Clatronicov aparat za peko kruha. Vse je super, kruh zelo dober. Ampak, čeprav nastavimo na "zapečen", je kruh po peki zelo svetel. V navodilih piše, da lahko po peki nastaviš na backen in kruh še bolj zapečeš. Ampak ko naš aparat odzvoni svoje, se ne da več premaknit. Pritiskamo in pritiskamo gumbe, pa nas ne šmirgla. Ptav tako ne reagira na gumb za nastavitev teže kruha (I. in II), je obstal na I. Mi lahko kako pomagate? Lp, pikica82 |
| pikica82 je napisal/a: |
| Konec tedna smo kupili Clatronicov aparat za peko kruha. Vse je super, kruh zelo dober. Ampak, čeprav nastavimo na "zapečen", je kruh po peki zelo svetel. V navodilih piše, da lahko po peki nastaviš na backen in kruh še bolj zapečeš. Ampak ko naš aparat odzvoni svoje, se ne da več premaknit. Pritiskamo in pritiskamo gumbe, pa nas ne šmirgla. Ptav tako ne reagira na gumb za nastavitev teže kruha (I. in II), je obstal na I. Mi lahko kako pomagate? Lp, pikica82 |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mandljevi piškoti

Lazanja z bolonjsko omako