ja, sem koprčanka z markovca! mehiško smo meli na markovcu-bivša gostilna sabadin in je bilo vse zelo o.k-vem, da so biznis prodali, če se ne motim nekam v izolo in pol v gostilni naredili apartmaje, takrat mi je lastnik saj tako namignil
glede kitajske: zgornja restavracija nad mercatorjem je mela pred par leti salmonelo-se zgodi, pač kuharji iz kitajske, letos se je to zgodilo tudi spodnjemu pekingu in so bli nekaj časa zaprti, jo pa vse eno priporočam, ker so prijazni, lastnik se je šolal tudi v sloveniji,čisto, urejeno, prijetno, majhno- kar se pa hrane tiče, pa naj vedno želodec presodi-saj ni nujno, da je hrana ne sveža, lahko samo okus, začimbe ne ustrezajo-niso vsi za eksotiko
kar se tiče gurmanskega vodnika----saj dobimo vsako leto brošuro, a kaj ko jo bolj malo beremo, res pa je, da mnogi ne uspejo in gostilne hitro zaprejo.....koper ni kdo ve kaj priljuden za take stvari
turška restavracija je dober primer, hitro se je zaprla----moram reči, da je bila hrana dobra, res pa je, da so bile cene bolj visoke in vse jedi dokaj podobne, mogoče tudi niso marali vsi sedeti na tleh-----probat pa ni greh
a ja sem se spomnila še ene dokaj vredu pizzerije na tržnici v kopru----štorja, če se ne motim, vhod ima iz obeh strani
l.p krokodilček
krokodilček