No, veste kaj, moje kosilo bo nastalo na slovenskih tleh....recepti so s slovenskega področja.......![]()
Dvomim, da bomo s c/p kaj naredili, bo treba v pisne vire pokukati. In, lepo prosim, odgovre v slovenščini.......![]()
Na veselo kuhanje!
No, veste kaj, moje kosilo bo nastalo na slovenskih tleh....recepti so s slovenskega področja.......![]()
Dvomim, da bomo s c/p kaj naredili, bo treba v pisne vire pokukati. In, lepo prosim, odgovre v slovenščini.......![]()
Na veselo kuhanje!
Ja, že, za juho pa še en vemo, kakšna je...... če je že tole angleško pečenje OK.
Kaj je zdej, a ste se vsi zresnili in se noben noče več igrat?![]()
Ufffffffffffffffffffffffffffff. Bo treba nadaljevati. Pa recimo, da je rebecca, na vrsti. Prav? Rebecca, čakamo te. Bodi bolj hitra kot sem bila jaz (se posipam s pepelom, čeprav je do pepelnice še ravno 3 tedne............................) |

Od 15. februarja nič....pa vas vprašam no, ker sem gledala eno zanimivo oddajo o razliki v okusu med industrijsko in tisto tapravo pripravo različnih jedi.
Beseda teče o pripravi sušija. Kolikokrat je potrebno oprati riž za pripravo sušija? (O tem je gledalce poučil svetovni strokovnjak v pripravi le-te jedi).
Pa oprostite, da sem se zgužvala, ne me razčetverit zaradi tega, menim le, da je ta igrica tako zanimiiva in poučna, da bi jo bilo škoda zapustiti.
TittaPridna, da si obudiula tole igrico! Konec koncev je pomlad.............in vse se prebuja...............
![]()
titta
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jagodni semifreddo

Borovničevi cmoki z orehi in pehtranom