Eva v svoji natur toaleti (asociacija predsednika na raj )![]()

Moje štručke
Eva v svoji natur toaleti (asociacija predsednika na raj )![]()
Morde Brdo. Itak pa imam pri omenjeni zadosti kredita, da ne potrebujem tvojega lobiranja, ežoj...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A so na brdu lohk tud navadni človeki???
LP
cervus*ebiga tumpika,
jaz se trudim, pa še mal zavajam, ti pa takoj uganeš. Ja, Ivarčko jezero, res je košček raja.
Evo še ena slika:

za brdo mislim, da verjetno ne, Ivarčko jezero je pa dostopno vsakomur ( vsaj za enkrat, dokler ga kdo ne ukrade, pardon, privatizira )
ežoj
Hm, vidim, da ima vročina močan učinek na tipkanje - noooooo, kakšna omaka zraven prate??
LP
cervus
![]()
![]()
![]()
lp
cervusEh, saj ne sodelujem v tej igrici, ampak zdaj me pa počasi že razganja od radovednosti...
Kmalu boste imeli rekord - 1 mesec brez odgovora!!! Mene pa tako firbec matra, kaj je oklepna jagoda...![]()
![]()
OK, če lahko jaz malo spodbudim debato:
v omaki je čebula, moka, kisla smetana, mogoče paradižnik (solanin?), malo vinčka in kaj še???? ![]()
Potrudite se še drugi, no, saj najbrž ne uživate vsi nekje na soncu?
Nasja
Sporočilo je spremenil(a) Nasja dne 08. jul 2008 23:35:40Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Moje štručke

Lazanja v slow cookerju