Bravo Rimljanka, pa ti si carica. Prišla, videla, zmagala in na tebi je vrsta. ![]()

Bravo Rimljanka, pa ti si carica. Prišla, videla, zmagala in na tebi je vrsta. ![]()
Janko, eni omare delate, drugi.....tako pač je. A narediš tudi hotel za čmrlje?
Evo, bom kar pobrala nolino vprašanje in upam, da bo ona vodila krog, ker meni se ne sanja, me pa ful zanima odgovor:
Vprašanje, ki ga preko mene zastavlja nola (ali ki ga jaz v njenem imenu):
Ker vidim, da so ti literarna vprašanja všeč, ej ta bo po tvojem okusu
Katera od minornih oseb v romanu angleškega avtorja z nenavadnim imenom je po letu zajtrkovanja ovsene kaše in obedovanja grahove juhe izjavila: Some people find everything classy..
Če je japaja resno mislila: plesni sodijo med glive, čeprav moderna sistematika tudi na tem področju marsikako spremembo obeta, prave prekucije se dogajajo.
Ojej, ojej, saj vsi vemo, da sem imela v mislih Evelyna Waugha. (ki ga je enkrat pred leti ena urednica osrednjega dnevnega časopisa na dolgo in široko opisovala kot zanimivo avtorico in seveda, preživela - remember RDŠ
nola
Kaj je zdej s to temo???
Mygrace
tema.
ZA!
Super! No, pa začnimo:
Naštej najmanj ducat izrazov, ki spadajo h kulinariki in se začnejo na "ZA"?
(priznamo samostalnike in glagole)
MygraceZasmojeno, zasoljeno, zacukrano,zakisano, zabrbljano, zasvinjano.
Evo, polovica, drugo polovico, naj pa še kdo.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tortelini s špinačo in sirom, sušenimi paradižniki in kozjim sirom

Borovničevi cmoki z orehi in pehtranom