Se gremo igrat?

Jaz bi šla na primer v Tepe, tam imam kuharico od Magdalene Pleiweis in točno vem, da v njej piše o hečapeču, hehe. Ker dvomim, da ne bo točnega odgovora do drugega ponedeljka, dvigam roke. LP cervus Sporočilo je spremenil(a) elaphus dne 16. okt 2006 13:44:38
Po moje bi šli v grmovje, iskali bi pa plodove šipka. Loni Makaroni
Ja, loni, nabirali bi plodove šipka. Bo kmalu pravi čas za to, slano že obetajo. Loni, na vrsti si! rimljanka
Mi smo ga sicer že nabrali, imamo grmovje bolj visoko v hribih. Vprašanje iz mojega foha - najstarejša ohranjena kuharska knjiga; naslov, avtor, stoletje. Loni Makaroni
Loni to misliš v slo jeziku ali kateremkoli? p,
Če gledamo splošno: delo 15. stoletja, pisano v latinici, napisal italijan Bartholomaeus Platina. p, m
To je prva tiskana kuharica, obstajajo še starejše. Loni Makaroni
ok grem gledat:)
Je morda: De re quoquinaria (standard Latin: De re coquinaria; On the subject of cooking), Apicius. konec 4, začetk 5. stoletja p, m
Še stoletje zadeni Loni Makaroni

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti