Šahovnica
Kolikor vem, so zamaščena jetra, prosto po Prešernu, posledica doberga življenja oziroma dobre papice in kapljice.
Pravšnja dieta je prava stvar - nič alkohola, nič mehurčkov, nič težke hrane, pretežno zelenjava in sadje, nekaj tednov ali mesecev, pa pridejo jetra k sebi. Ozirom vprašaj zdravnika, kako ravnati, le on ve, v kakšnem stanju so tvoja jetra in kako ukrepati. Me ti tu bolj nas plošno govorimo, stopnjo diete ti mora določiti zdravnik.
Mamamia
mamamia Se mi zdi, da je đozi najmanj vse to že poskusila, sicer ne bi ležala na mizi za op. poseg...in tale opozorila, da ni več heca, jo prav gotovo spravijo v dobro voljo in opogumijo... ![]()
Se mi zdi, da sploh ni problem apetit in lepe slikice, ki vzbujajo željo po hrani. ![]()
Mislim, da se moraš nehati ukvarjati dan in noč samo s problemom hrane in teže, pa se malo več posvetiti sama sebi, svojim občutjem, svojemu veselju in svojemu zadovoljstvu, skratka "delu na sebi". Tudi tu je potrebna vztrajnost, pa predvsem v tem smislu, da se po vsakem padcu pobereš in rineš dalje oz. poskušaš znova.![]()
![]()
ta vikend sem imela tudi sama čistilni dan- vendar čistilni dan zase. Počutim se mnogo bolje in bom postopek, če bo le možno(če bom mela prost vikend) tudi ponovila čež 14 dni. To sem že delala pred 2leti in sem se tudi počutila bolje, vendar sem to delala samo enkrat.
Moram povedati, da je učinek tega čiščenja neverjeten. Počutim se mnogo bolje, prerojeno in z več energije, čeprav zadnje čiščenje ni bilo tako učinkovito, kot tisto prvo. Mogoče tudi zaradi tega, ker sem uporabila navadno olje, ker sem olivno pozabila kupiti. Pa tudi pila sem manj.
Upam, da mi bo naslednjič bolje uspelo. Je pa res, da se moraš tisti dan malo umiriti in misliti nase, predvsem pa imeti Wc na dosegu.
anitram1
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Šahovnica

Špageti z omako iz bazilike in parmezanom