7. mar 2002 0:10
Sycia!
No, vidim, da nisem edini "nočni čuk".
Med nosečnostjo pa sem jedla: mandarine (na kile) alpsko mleko (na litre) in sendviče s piščančjo pariško salamo. Močno sem se morala potruditi, da sem možu spekla kakšen kremenatl. Mi je smrdelo skoraj vse.
Je pa mislim moja filozofija kar dobra, čeprav glede na to, da sem velik kulinarik, sem kaznovana z zelo izbirčno hčerko. Me je to nekaj časa zelo morilo. Kuham (vsaj mislim) dobro in pestro, pripravljena sem na nove okuse in izzive, moj otrok pa se na to požvižga. Ona je pariški puranji zrezek, pa naravni puranji, pa pomfri, hamburger, pizzo, špinačo, potem pa se že neha...Aja, štefani pečenka gre skozi, pa dosti sveže zelenjave, določega mesa ne je, ker je živaloljubec (ne konjsko, ne divjačino, ne zajca, ne race ali gosi... itd.) Se ji vse smili. V zadnjem času ne je niti svinjine s hrustljavo kožico, ker se ji pujsek smili...Japonce pa Norvežane pa bi tako ukinila zaradi kitolova. M orda bomo res pristali samo na morskih algah in gobah, kakor znanstveniki napovedujejo našo prihodnjost. No ja - jaz bom preživela.
svetladom