drejček, se strinjam, vedno govorimo samo o tem, da je nam slabše, pa dostikrat pozabljamo na vas... Meni se že dolgo zdi, da mam srečo, da sem ženksa in to iz več razlogov:) NI se mi treba vsak dan brit, ni mi bilo treba v vojsko (dobro, to tudi vam ni več treba), lahko večkrat uživam, lahko rodim otroka in sploh se mi zdi fajn in zanimivo, ciki, ... Je pa smotano, ker moraš za to rojevanje parkrat v življenju vsak mesec krvavo plačevat:)
Zapeljevanje je praktično vedno uspešno, pri vas je malo bolj tvegano, res nam ni problem najt fanta za eno noč, tudi kakega potencialnega osemenjevalca, ki bi se "žrtvoval" po moje ne bi bilo težko najt... Res se ni treba pretirano trudit, da fanta obdržiš, se mi zdi, da morate fantje včasih več vlagat, ker se jih veliko ni navajenih toliko pogovarjat oz. jim je to težje kot "čenčam", je pa to seveda nujno... (Saj veš, kaj pravijo za fante, da ste ko parket...) Pa velikokrat malo bolj kompliciramo, ampak po drugi strani pa zato prej opazimo probleme... Ni dobrih in slabih lastnosti, enkrat je nekaj dobro, drugič slabo, kot vztrajnost in trma, ki sta isto v različnih okoliščinah:)
ja, Loni, kako moreš? Midva se vedno tuširava in kopava vsaj v kopalkah, če ne v kaki halji

hec, seveda:) Zdaj ko je tako vroče, hodiva tudi po stanovanju kakor nama paše. Če komu ni všeč, lahko pogleda stran, saj sva dovolj visoko:) če komu je všeč, pa naj uživa, hehe:) Se sploh ne sekiram, kaj se od kod vidi, je življenje prekratko:)
Lisa in mamamia, malo se strinjam, vendar pa mislim, da ni tako, da ne bi bilo tovarištva med ženskami. Ko ima ženska otroka, ji takoj pomagajo vse ostale ženske okoli, čisto nagonsko, ga podržijo, pazijo,... kar je pač treba... Pa tale naša kulinarika je tudi pretežno ženska, pa ne moreš rečt, da tu ni nobenega tovarištva, veš koliko punc mi je že pomagalo tu! (Seveda tudi fantje, da ne bo pomote:)
Res pa je, da po naravi nimamo strogega hierarhičnega reda kot oni, kar pomeni več fleksibilnosti in malo večji kaos:) So pa tudi moški zelo individualni, ko pride do borbe za plen (nas, seveda:) Veliko najboljših prijateljev se je že skregalo zaradi punce... (tudi preverjeno:)
Lisa, poglej še iz druge strani: moški pa morajo zbirat med takimi trapicami, kot si jih opisala:) POtemtakem je njim še težje najt pametno žensko... In če si želijo še otroka, je še malo težje... kar je po moje mel v mislih drejček... PO moje je pri samohranilkah to tako kot na štopu, samo ravno obratno: ženski ustavi skoraj vsak, moškemu pa samo face:) Za samohranilko se mogoče ne bo zanimalo veliko moških, ampak tisti, ki se bojo, bojo pa fajn:)
Jaz imam pa z obojimi dobre izkušnje... Fantje so super, ženske pa tudi! Fantje so bili bolj resni glede zvez kot jaz, tudi vsi so vedno poklicali, tudi če sem upala, da bojo pozabli:) in nobena prijateljica me ni zabodla v hrbet, vsaj ne namenoma.
Če ni sodelavke, je v službi tako prazno! Če ni fanta, je prazno doma...
Veri