član od 20041028 sporočil
hmnja, evo moški komentar... moški smo (baje) bolj molčeči, ženske raje govorite... moški se osredotočimo na bistvo, ženske gledate na detajle, kar moških večinoma ne zanima... če čvekate, kar, vendar ne pričakujte, da vas bo moški vedno poslušal, ker mu ni v interesu; zato imate prijateljice. nič pa ni narobe s pogovori, pa čeprav je to "obiranje kosti"; pomaga lajšati dušo in k sprostitvi posameznice/posameznika.
moški je lovec, ženska je plen; tak je naravni zakon in vsi taki ali drugačni odkloni prej ali slej odpadejo - možatih ženske je moške strah, ker prevzemajo njihovo vlogo, ženske verjetno ne marate pobabljenih tipov...
pa še nekaj, kar ne paše čisto k prvotno načeti temi: meni osebno se zdi prav, da smo v družbi obravnavani enakopravno in NE enako, ker biološko nismo enaki, moškim moč, ženskam vztrajnost, etc.
Vsaj jaz ženskam deloma zavidam, da imajo lahko otroka, jaz pa ne; verjetno je ženski laže dobiti potencialnega osemenjevalca na kratek rok kot moškemu žensko, ki mu bo pustila živeti ob sebi in/ali z otrokom na dolgi rok. Pa brez zamere.
LP
Andrej