Kandida
| vanja je napisal/a: |
| Še moja izkušnja s kandido: 4 leta mi ginekologinja ni mogla vzeti brisa. Razlog: glivično vnetje oz. kandida. Po vseh teh mazilih in svečkah in drugih zvarkih sem se odločila vzeti stvar v svoje roke. Najprej sem prenehala s kontracepcijskimi tabletami, nato pa se lotila diete in vnašanja probiotikov. Po treh mesecih diete mi je ginekologinja brez težav vzela bris in počutim se veliko bolje (beri: imam več energije, lepšo kožo, ni več težav z alergijami,...). Z dieto nameravam nadaljevati še vsaj 3 mesece, da se telo res očisti in spočije. Tako, da poskusite dieto! Saj ni težko: Manj ogljikovih hidratov,nič sladkorja (tudi v sadju je sladkor zato ga je potrebno skrbno izbrati) in seveda NIČ alkohola. Ob vnašanju probiotikov in rednem gibanju bi vam moralo uspeti. Lp, vanja vanja |
![]()
Ah, kako se prileže prebrat nekaj takega!
LP
cervusNo, tako na brzino se pa telo le ne uniči in tudi ne na tak način, malo pretiravaš. In ne vem, od kod ti zdaj naenkrat ideja, da imaš kandido, če si pa pred 2 dnevi še spraševala o tem, kako se ugotovi...
In tudi, s čim pa strokovno podpiraš tisto tvojo z velikimi črkami napisano izjavo oz. poziv, naj punce ne jedo kontracepcijskih tabletk? Si farmacevtka in delaš v takšni fabriki? Si zdravnica, pristojna za te zadeve?
Ne gre kar tako, napovprek...
OgnjičFitka, jaz na tvojm mestu ne bi zganjala panike, ker če bi bilo res kaj zelo zelo narobe, bi te na ponovni pregled poklicali že takoj. Vsaj mene so in ne šele čez en mesec. Je bilo vse ok, sama sicer s kandido nimam problemov. Ko sem pa zdaj brala tisto o KT zgoraj, sama sem si hormonsko ravnovesje sesula že pred jemanjem KT in ga samo z njihovo pomočjo kolikortoliko uravnavam. Vsaka stran ima dve plati, torej... zame KT niso prav nobeno zlo.
Sporočilo je spremenil(a) Loni dne 16. 2009 14:50Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Pad Thai s piščancem

Špageti z omako iz bazilike in parmezanom