član od 20022107 sporočil
Še jaz. Imela sem vse simptome (nekatere tako hude, da sem bila pri zdravniku), tudi test je bil pozitiven. In potem sem se malo zamislila nad svojo prehrano. Nikoli nisem imela rada pudinga, v zadnjem mesecu ali dveh pa sem si ga nekajkrat skuhala. Zasvojenost z OH in s sladkorjem. Lahko bi jedla samo testenine. In v resnici sem jih ogromno pojedla.
Potem sem malo pobrskala po spletu in si izdelala dieto. Brisala sem alkohol, gobe, suho sadje, oreščke in sladkor, ostalo pa omejila. Jem sadje, ker sem na neki nemški strani prebrala, da ne smeš kar naenkrat popolnoma črtati sladkorja. Da ga potem kandida črpa iz celic, tako približno. Občasno jem običajen kruh, sicer si ga pečem z drožmi. Tudi kisu na solati se nisem popolnoma odrekla. Prej nisem jedla nobenega jogurta in mleka, sedaj za zajtrk jem probiotični jogurt, popijem liter taheebo čaja dnevno in po 2 kapsuli Acidophilusa.
Po treh tednih (vmes sem se nekajkrat pregrešila: zabava in službena pot) se počutim mnogo boljše. Glavoboli so minili. Prepričana sem, da je moja samodiagnoza prava. Tudi vnaprej se mislim držati diete (prebrala sem, da traja 3 mesece, da se zrihtaš), vendar ne tako strogo. Problem so službene poti, ki so res neugodne za tovrstne diete.
mimika
Sporočilo je spremenil(a) mimika dne 24. jun 2006 16:17:17