Glivice na nohtih
Sem mislila, da sem edina ki ima probleme z glivicami na nohtu. Tudi sama sem šla že k dermatologu in mi je predpisal neke tablete, ki niso nič učinkovale
Morala sem jih jesti ne vem koliko časa z velikimi presledki in ker niso prav nič učinkovale sem obupala. Zdaj sem pa zasledila, da se da pozdravit z oljem čajevca. Kaj bi dala, da bi res učinkovala. Ker sem že prav razočarana, da mi noht na palcu skoraj vsako leto popolnoma odstopi in to ravno poleti, ko si seveda obut v japonke. Probat ni greh tako, da bom še danes to preizkusila. Koliko mesecev pa pribilžno rabim, da mi noht ponovno zraste?
Kaj se lahko s čajevcem mažem tudi med prsti. Imam obodbja, ko me med prsti prav srbi, drugič pa nič. Hvala za odgovor in ful sem vesela, da sem našla ta forum. Tako imam še upanje, da si lahko pozdravim nohte.
Ninchy, čimprej začni, do poletja bi se moralo pozdraviti. Med prsti se lahko mažeš, ni problema.
LP
Lijana hvala za odgovor danes takoj pričnem s "terapijo" vidim pa da bom morala biti kr vztrajna, če se zares želim znebiti te nadloge.
Pozdravček ![]()
Moj mož je jemal pol leta tablete proti gljivicam, imel je črn noht na palcu. Zelo trdovratna reč. Sedaj je kolikor toliko v redu, čeprav imam občutek, da se zna zadeva ponoviti
Če bi prej sodelovala v KS, bi mu sigurno priporočila, da prej poizkusi s čajevcem.
Ampak Tumpika, tisto z moževimi semiš čevlji je pa enkratno. Večkrat kaj napiši, luštno te je brati ![]()
Lili
lili A.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Karamelna omaka

Njoki s šampinjoni in modrim sirom