3. srečanje kulslo 20. maja 2006 v peklu - prijave

Kot kaže nam bo vreme naklonjeno,danes dokončno sporočam,da pripeljem s sabo še kolegico ter majhne punčke.Opažam da so hrenovke malokrat omenjene,zato jih vržem v hladilno torbo še nekaj,to bo za otroke. Lepo se imajte,se vidimo! kuharca37
Ja, mamamia, točno tako pravimo tudi v KK Ognjič
Tako kot pravijo v kk in mariboru,pravim tudi jaz,pridem pa če bom tud mokra. jelcy
To kuharica37- upam, da tudi jaz spadam med te otroke (ni boljšega kot na žaru pečena hrenovka). Lep dan vam želim
Pa jetrca na žaru tud niso za stran metat. Dolores
Ej Dolores, ti pa res nimaš slabga okusa. Matjaž
zdaj sem videla, da se spet dobite. žal mi je, da se vam ne morem pridružiti, želim pa vam veliko smeha in lepo druženje. (pa seveda lepo vreme) pppp
Z veseljem popravljam število članov, pridemo namreč vsi štirje - mož se je odločil, da delo počaka, takšna prijetna druženja se pa ne dogajajo vsak dan. Torej, dvoma ni več - vidimo se v Peklu. Lp,
Jernej kakšan je sedaj cifra? veverica
Točna številka ni znana, ampak v najboljšem primeru pride 118 osebkov Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti