Vegetarijanske paštete

Andrinaa, superca si, sedaj pa bomo lahko tuno naredili v veliko možnih kombinacijah in ne samo v tistih dveh standardnih kot dosedaj. Lp, Katjuška
Čas čemaža je in jaz sem ravno zdajle končala z dvemi namazi. Opran in narezan čemaž sem dala v multi praktik, posolila in dodala olivno olje. Med mletjem sem enemu dodala precej sončničnih semen, drugemu pa lešnike. Oba sta odlična.
Jaz imam pa najrajši sojin namaz. Recept: skodelica kuhane soje olivno olje konzerva tune (po želji) česen po okusu bazilika (sveža) peteršilj poper sol mleta paprika feta paradižnikova mezga Lep pozdrav vsem BettyLu
Andrinaa, tvoja domišljija pa res nima meja. Zelo uporabne ideje, zame kot naročeno. Bravo! Lp Dolores
Sem že zasledila, da so tudi v vegeterijanskih paštetah našli meso. Groza!
No, saj je tuna tudi meso, torej nič čudnega, da je v vegi pašteti meso. rimljanka
Vauuuuuuuuuu, pa ti si ekstra Andrinaa! jessy6
UUUUUUu, bravo Adriana. Vsem si nam natrosila en kup dobrih idej za namaze. Bravo! Kyara
Tale namaz je tudi zelo okusen.Šunko lahko izpustiš. http://kulinarika.net/recept.asp?ID=9919 tanya017

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti