3. srečanje kulinarične slovenije - prevoz in klepet

tema je zaklenjena

SIBA je napisal/a:
Hi Anamarija,če se odločiš za celo njivo sadik rožmarina,ti uredimo v petek zastonj transport do Pekla.Ampak, moram ti povedati,da je šofer že vnaprej zagrozil, da on ,pa že ne bo kopal po njivi. Moj namig > vzami "samo" po eno sadiko za vsakega udeleženca SIBA
Kaj že v petek moram priti? Siba, lp
Za mene tudi dve vejici rožmarina....jaz bom pa zelenjavo na žaru božala! lp Nena Nena-morje
jernej je napisal/a:
Kdo bo prinesel CD prevajalnik? Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Sej bi prinesla tudi to, ampak žal nimam, lahko pa prinesem kakšen dober cd lp Anamarija
lidka je napisal/a:
Meni je mož rekel, da bo vreme bolj kislo v soboto????[obup]
Ja ker ti je fovšen da se boš zabavala in bi rad videl da si doma lp in obilo užitka na pikniku zinka
Matjaž zakaj boš pa imel dežnik? Za sonce? Če ti bo prevroče te bomo pa s pijačo hladili ali pa s pahljačo, kar ti je ljubše. lep dan! Romanad
Ne, ne gre zdraven, Zinka...
Vroče mu itak bo...ga bomo kar v tistem potoku ohladile na pravo temperaturo Ognjič
Bo za tamalo letal okrog, tko da bo imel dosti dela...
Tako, mojih obljubljenih madžaric ne bo. še za pitulice ne vem, če bom zmogla. Če ima hudič mlade.. Sem z desno roko na mirovanju - ravnokar iz bolnice. na roki se sicer nič ne vidi, boli pa kot hudič. Sedaj pa počivat in obkladke gor dajat, pa upam da bo ok. Tina
Kaj bo z mano, tudi še ne vem, najprej se mi je obetalo kmetovanje, zdaj me je pa vnetje mehurja napadlo in sem vsakih 5 minut na WCju. Se že nalivam z urološkim čajem, upam, da bo pomagal, pa seveda upam, da niso spet ledvice vmes. Ker potem bo spet dieta pela. Loni Makaroni

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti