17. maj 2006 12:57
Darila označite OD KOGA je, da se bo vedelo. Jaz bom nalepil gor številko srečke in tisti, ki bo dobil, bo vedel od koga je
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
17. maj 2006 12:57
Darila označite OD KOGA je, da se bo vedelo. Jaz bom nalepil gor številko srečke in tisti, ki bo dobil, bo vedel od koga je
17. maj 2006 14:51
Kako prosim Jernej? 5x sem prebrala in ne razumem, kako je zdaj to z darilom (kako ga označimo "od koga je")? A še vedno velja, da darilo zavijemo tudi v časopisni papir? P.S. Sem se zdajle mučila z zavijanjem. Tistemu, ki bo dobil mojega, se že vnaprej opravičujem- zavito je namreč zelo na miš maš
17. maj 2006 15:01
Označite, da je vaše. Napiši na paketek ROZANEC, da bo prejemnik vedel od koga je darilo (v tvojem primeru od tebe). Ti žal ne boš vedela, kdo ga je dobil
17. maj 2006 15:51
Aha, hvala Jernej... zdej sem pa "poštekala". Lep dan vam želim
17. maj 2006 15:58
Aha, jaz sem eno besedo zgoraj narobe napisal, pa se je čudno razumelo. Če zdaj prebereš, boš videla, da se razume. Ena narobe beseda pa je
17. maj 2006 16:31
No, se je meni zdelo, da nisem blond (da ne bo kateri/-a vzela besede blond preveč osebno).. smo se samo malo pohecali
17. maj 2006 19:07
Še eno vprašanje: Koliko kil
17. maj 2006 19:36
| anamarija1 je napisal/a: |
| Še eno vprašanje: Koliko kil |
17. maj 2006 19:39
Siba, čaki malo zdaj pa prav nič več ne zastopim, kakoo sadiki?
17. maj 2006 21:37
| riba-ribica je napisal/a: |
| Martina pa žal ne bo, da vidimo, kako je zrasel od oktobra. Pa drugič, kajne Sara! riba-ribica |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rižek z lososom

Krompirjevi kroketi Saint-Florentin