26. apr 2006 22:33
Lepo počasi, z Ligojno sva se zmenili in se dobive v petek. Tjas nekje uživa s svojim mladoporočencem in jo ne smemo motiti. Poročamo! Pozdravček!
26. apr 2006 22:33
Lepo počasi, z Ligojno sva se zmenili in se dobive v petek. Tjas nekje uživa s svojim mladoporočencem in jo ne smemo motiti. Poročamo! Pozdravček!
26. apr 2006 22:35
sobota-20.maj s pričetkom ob 14 uri-Pekel pri Borovnici v kratkem bom poslikala pomembna križišča iz Vrhnike proti Peklu in poslala Jerneju,da bo dal v forum Prosim da se vpisujete kdo pride in kaj prinese (za popit in za pojest...) če bo česa preveč ali premalo se bom oglasila ligojna-pridem 99.9%-pripeljem sestavine za golaž,gasilske klopi Vesna Leben
27. apr 2006 9:43
Jaz tudi pridem, kaj pa bo prinesla s sabo, še ne vem, ker sem v tistem tednu službeno odsotna . Pridem pa, četudi "po vseh štirih". kača
27. apr 2006 10:12
| dragička je napisal/a: |
| Lepo počasi, z Ligojno sva se zmenili in se dobive v petek. Tjas nekje uživa s svojim mladoporočencem in jo ne smemo motiti. Poročamo! Pozdravček! |
27. apr 2006 10:24
Mene je tudi ta dež spravil v slabo voljo, sem ravno tako hotela na kolo. Ko se boste zmenile sem vam tudi jaz na voljo. Suzi
27. apr 2006 16:01
Živijo! Jaz pa prinesem 5 dag pršuta in zobotrebce
27. apr 2006 16:52
Kako hudo mi je, da vas (spet) ne bom spoznala! Takrat imamo birmo in nikakor ne morem manjkati. Bom pa v mislih tudi pri vas! LP, Stanka
27. apr 2006 21:36
Se prijavljam!!! Prinesem nekaj različnega kruha, kakšno sladico (če ne bo prevroče), pripeljem kuharja in pomagam rezat čebulo. Aha, pa tekoče zadeve tudi pripeljem (cviček npr.) Ognjič
27. apr 2006 22:05
Še jaz se prijavljam! Prinesem vipavske štruklje,kuhnco in firtoh,pa koš dobre volje,pa še hčer pripeljem s sabo.
28. apr 2006 7:21
Z dragičko se danes ne dobivi,zaradi slabega vremena. Glede na dragičkino vztrajnost,da mora biti piknik ob vsakem vremenu in da ura ni primerna in mogoče še kakšno nestrinjanje... Povdarjam,piknik se prestavi v primeru slabega vremena(padavin)-poslušamo četrtkovo (sredino) vremensko napoved. Vesna LebenKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Indijska vegetarijanska skleda

Jaffa torta