| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Meni praženje čebule smrdi do točke, da poskušam - če se le da - najti alternativne načine. Zaenkrat dobre rezultate dosegam s kombinacijo nasekljanih posušenih paradižnikov in suhega sadja. Vendelina jr. |

| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Meni praženje čebule smrdi do točke, da poskušam - če se le da - najti alternativne načine. Zaenkrat dobre rezultate dosegam s kombinacijo nasekljanih posušenih paradižnikov in suhega sadja. Vendelina jr. |
Nesmisleni je nasvet, da naj pražim čebulo s paradižnikom ali mesom. Jaz pražim čebulo za pražen krompir, za dodatkem cmokom. Bi pa rada srečala tistega, ki to dela z mesom ali paradižnikom, ki mi sicer povzroča višek kisline in se mu izogibam.
Hedonist, si misliš, kako hudo je, če leta na tešče hodiš mimo menze, v kateri pražijo čebulo za 6000 ljudi ? JAz sem nekajkrat bruhala, zato tvojo pripombo zelo razumem.
F r i n aMeni pražena čebula diši, to mi je eno ljubših opravil, sploh ko jo že malo solim in popram, pa zalijem z vinom in potem kar med praženjem namakam v to kruh in jem. Kako je to dobro...
Meni stanovanje po hrani vedno diši, mojemu možu pa smrdi. Stavr okusa.
Mamamia
mamamia| mamamia je napisal/a: |
Meni stanovanje po hrani vedno diši, mojemu možu pa smrdi. Stavr okusa.
Mamamia mamamia |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tajska rdeča curry pasta

Dušene školjke s pivom na sredozemski način