Malo za spoščanje živcev ;)

Zadela sem jih 16 in dosegla 420 točk.Če ustreliš žajčeka ko pogleda iz luknje dobiš takoj 100točk. mamazeljka
ko ti zmanjka jajček, moraš pobrat novega, pade iz kokoške na perilo tejča
Jaz sem jih do zdaj maksimalno 21 (sam sem pozabila koliko točk mi je to prineslo)- sem pa celo popoldne pobijala, da sem se navadila Lep dan vam želim
ojla, vidim da vam v igricah gre kar dobro.od danes sem tudi jaz vaš novi član,upam da ne boste kdaj hudi če vas kaj neumnega vprašam,berem pa vas že dolgo.lep velikonočni pozdrav vsem skupaj
Dobrodošla Gajka! Vrana
jaz sem jih do zdaj največ 27, pa saj to ni res, no, pri teh letih sem začela z igricami, pa še to s takimi, ko obmetavam uboge zajčke, otroka se mi kar smejita, ha,ha! Pa je res malo za sproščanje, ha,ha! Galja
Jade hvala za igrico,zdaj sem šele ne samo čez dan ,ampak skoraj celo noč pred računalnikom.Moj osebni rekord 28 zajčkov. Lp balu balu
jade
Super babi ni kaj. jade
Zvečer sem podrla rekord 32 zajčkov. balu

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti