Kar nekaj časa nazaj je bilo na forumu omenjeno, da se da posebne sestavine, ki se uporabljajo v azijski kuhinji kupit v neki trgovini v Gradcu, pa me zanima, če mogoče kdo ve kje se nahaja ta trgovina??
LP
ivonja
Kar nekaj časa nazaj je bilo na forumu omenjeno, da se da posebne sestavine, ki se uporabljajo v azijski kuhinji kupit v neki trgovini v Gradcu, pa me zanima, če mogoče kdo ve kje se nahaja ta trgovina??
LP
ivonja
Kot je rekla fresh, skoraj vse dobiš pri nas, razen svežih zelišč.
Sojina omaka, svetla in temna, pa ostrigina omaka, to je na policah Tuša, Mercatorja in Interspara tako rekoč vedno, tudi različna vložena zelenjava, začimbe, pa ribja omaka, ki jo uporabljajo Burmanci,, Tajci in Vietnamci, je praviloma tudi na zalogi.
Za indijsko kuhinjo je tudi nekaj za dobiti, pa jasminov in basmati riž, različni rezanci za vzhodnjaško kuho tudi, pa kokosovo mleko tudi.
Le po svežo zelenjavo in zelišča je še treba čez mejo, razen ingverja, ki se v koreninah tudi praviloma že dobi pri nas.
Zdaj v MB odpirajo trgovino Kitajski zmaj, pa me zanima, kaj se bo dobilo. Bom poročala. Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ržen sendvič s kajžarsko klobaso

Zelenjavna mineštra