8. mar 2006 22:15
No koncno sem tudi jaz uspela priti do doma,pa hitro na Kulinariko.Cel dan sem prezivela v sluzbi,in pri nas se nihce ni spomnil na praznik(saj so mnenja da je prevec komunisticen-)
8. mar 2006 22:15
No koncno sem tudi jaz uspela priti do doma,pa hitro na Kulinariko.Cel dan sem prezivela v sluzbi,in pri nas se nihce ni spomnil na praznik(saj so mnenja da je prevec komunisticen-)
8. mar 2006 23:32
Mamamii in vsem ostallim na KulSlo: najboljše, pardon, najboljši ste!
9. mar 2006 8:32
Torej, pesmi nas Slokulinarikov so: We are the champions...in pa prirejena Tina Turner We (namesto you) are simply the best...YESSS! Mamamia mamamia
9. mar 2006 9:05
tudi jaz se pridružujem čestitki,saj je mamamia zakon na kulinariki. NIA
9. mar 2006 19:01
Pozdravljeni! Tudi jaz zelo občudujem mamamio ,saj sem preizkusila že nekaj njenih receptov. Komaj čakam sobote, da jo bom lahko spoznala v živo in se ji tudi osebno zahvalila za njen trud. Torej mamamia vidiš da imaš kar nekaj občudovalcev in jaz se jim pridružujem. Le tako naprej. Romana
9. mar 2006 21:56
Pridružujem se čestitkam in mnenjem, tudi sama sem že odprla forum s kakšno težavo, pa je mamamia vedno dala kak pameten nasvet, berem pa tudi druge forume in sem seveda kot vsi opazila, kakšen širok spekter znanja in izkušenj ima.
10. mar 2006 8:14
Tudi jaz se pridružujem vsem mnenjem in čestitkam, ker je mamamia je res super. Moram povedat, da imam ponovno več veselja pri kuhi, še posebno pri eksotiki. Lp
10. mar 2006 8:34
Pridrožujem se vse čestitkam , mamamia je res najboljša. Ko sem potrebovala nasvet, kdo mi je prvo odgovoril? Seveda Mamamia. Vse najlepše želje gianja
10. apr 2006 15:14
Mislim, da je čas, da tole temo malo oživimo. Mamamia kar preberi si še enkrat vse tole.
10. apr 2006 16:10
Se pridružujem vsem!!! Mamamia SUPER SI!!!!!!!! bibaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Debeli špageti s poletno zelenjavo

Pad Thai