Grillita s čevapčiči na BBQ in grški način
Pri nas ga pojemo približno pol kile na dan (žemlje, kruh, makovke, ...) Za zajtrk jemo večinoma kruh ipd, pa tamalidve včasih popoldan kakšno makovko ali sirovko. Pri kosilu po navadi ne jemo kruha, zvečer pa odvisno od tega, kaj kdo je...
jasnaPri nas tudi ne gre več kot 1/2 kg kruha dnevno. Včasih še ostane. Zjutraj jemo v glavnem kosmiče, kruh pa zvečer ali ob kosilu, če je kaka enolončnica na sporedu.
Če je katera iz prekmurskega konca, je v Veržeju Bbabičev mlin. Imajo belo, črno, krušno, koruzno in ajdovo moko, pa ajdovo kašo, koruzni in pšenični zdrob. Vse po nizki ceni. Sem zračunala, da se mi z našim diezlom splača ponjo tudi iz Ljubljane, sploh če jo mahnem še do Merkurja v Gradcu. Je pa to zadnji še delujoč mlin na Muri, ki melje po starem postopku, da se moka ne pregreva in ima kruh čisto drugačen okus.
JulijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Grillita s čevapčiči na BBQ in grški način

Tortilje s pivsko omako iz čokolade