Usnjena sedežna garnitura
Imamo Natuzzijevo skoraj belo usnjeno sedežno garnituro in zlato prinašalko. Pa prav dobro shajata ena z drugo, oz. ena brez druge ne moreta. Brez posledic. Smo se pa na priporočilo prodajalca odložili za najdebelejše usnje, ki je bilo takrat na voljo.
Brez skrbi, usnje ne bo poškodovalo psa :))
barbara9Da ne odpiram nove teme - pravkar postavljamo novo usnjeno sedežno in z grozo gledam našega mačkona, kako opazuje vse skupaj. Verjetno bo poskusil malo popraskati po usnju. Ima del debla za praskanje, pa ga ne mika preveč, star usnjen pisalni stol mi je pa že lepo razcefral. Ne vem še, kako bom rešila tole. Imate morda kakšen predlog, kako zaščititi sedežno? Slišala sem za nek sprej za odganjanje mačk, mislim pa da je samo za zunanjo uporabo, ali pač ne. Morda kakšno kapljico na vsak konec sedežne? Hvala za vaše mnenje. Mačkona imam zelo rada, tako sedežno sem si pa tudi že zelo dolgo želela, sedaj pa imam, kar imam.
AvaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Rebrasti tulci alla norma z omako Arrabbiata Barilla

Zeljne krpice