Pečeni Azijski Riževi Rezanci s Piščancem
Hehe, jaz sem pa mislila, da je kaj v zvezi z biologijo. Stentor je namreč tudi enoceličar, spada med migetalkarje, njegovo slovensko ime je pa trobenta. No, glede na vojščaka Stentorja, zdaj vem, odkod latinsko ime.....
http://plantphys.info/organismal/lechtml/images/ste
LP
cervusJaz sem pa kar Mambica, ker sem že videla, da imamo na tem forumu (po katerem sem brskala veliko že prej) eno Pitončico, pa sem tam dobila idejo, pa tudi ljubezen do kač je naredila svoje.Drugače pa sem hotela biti Elaphe, pa se mi je ta vzdevek zdel preveč podoben vzdevku osebe, ki je poslala post nad mano.
Mamba
Stentor je menda trobljica.....

Hja, trobljica, res je, logično, kajne, kako naj bo nekaj tako mičkenega trobenta, hehehe.....
Ja, mambica, med goži in jeleni pa res ni kakih gtrozljivih podobnosti..... (sem hotla nalepiti smeška, pa ga raje ne bom, mambica jih zelo rada komentira....)
LP
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečeni Azijski Riževi Rezanci s Piščancem

Gravče Tavče ali Prebranac