Ali vam dela klepetalnica?

Zanima me, če pri ostalih tudi, tam kjer je vstop v klepetalnico piše tole?

ADODB.Recordset error "800a0bcd"

Either BOF or EOF is True, or the current record has been deleted. Requested operation requires a current record.

/portal.asp, line 1734

jade

Temo je spremenil(a) jade dne 22. feb 2006 13:02:42

Njet, meni dela ? Mi pa pri receptu tedna piše: RECEPT TEDNA Ta teden priporočamo recept: ADODB.Recordset error "800a0bcd" Either BOF or EOF is True, or the current record has been deleted. Requested operation requires a current record. /portal.asp, line 1734 tjas Sporočilo je spremenil(a) tjas dne 22. feb 2006 13:05:18
Meni enako kot tjas, pa tudi vstopa v klepetalnico ni. lp Julija Sporočilo je spremenil(a) Julya dne 22. feb 2006 13:06:44
Enako kot pri Tjaš. Jade, pri strani pod "stiki" klikni "klepetalnica". Tako boš lahko prišla noter. Lep dan vam želim
Uh rožanec to mi še kapnilo ni, jaz pa iščem kje je vstop za klepetalnico, prej je bil tam. Hvala. jade
Meni tudi to piše. Poskušala sem s KLEPETALNICO, ki piše na levi strani, sem prišla noter. Pozdravček!
Tudi jaz sem tam prišla notri, sploh nisem vedela, da tudi tam prideš not, pa vsak dan sem gor jade
No, ponavadi vi kaj naučite mene, danes sem pa jaz vas... vav (hec ) Lep dan vam želim
tjas je napisal/a:
Njet, meni dela ? Mi pa pri receptu tedna piše: RECEPT TEDNA Ta teden priporočamo recept: ADODB.Recordset error "800a0bcd" Either BOF or EOF is True, or the current record has been deleted. Requested operation requires a current record. /portal.asp, line 1734 tjas Tudi pri meni tako piše, kar se recepta tedna tiče. Sporočilo je spremenil(a) tjas dne 22. feb 2006 13:05:18
Ognjic
Sem imela tezave celo jutro...sedaj pa je vse ponovno v redu Lep pozdrav Nena Nena-morje

Pa kje je ta klepetalnica?

amelie3

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti