Poširane hruške
Do nedavnega sem imela predsodek pred pohištvom iz Ikee (do raznih doatkov in pripomočkov ne, samo do pohištva). No, potem me je svakinja prepričala, da smo kupili spalnico v Ikei - in kaj naj rečem? Superca. Enostavna za sestavo, stabilna, nič ne škirpa in se ne maje (kljub moževim 110 kg), hvalžena za vzdrževanje. Tudi svetila in pregrinjala, blazine, vse je obstojno. Otroške sobe, kar so bile od Ikee, so zelo dobro prestale vse udarce, zadetke puščic in pikada in kar je še poškodb, ki jih pohištvu naredijo otroci...
Se pa da tam, na kraju samem, ko v živo vidiš, še veliko bolje kombinirati kot zgolj po katalogu. Čepravs e tega vedna splača temeljito prelistati.
Ne bi pa nikdar v Ikei kupila sedežne, pri nas doma daleč najbolj uporabljano opremo v stanovanju. Morda zato, ker se v Ikei vse tako hitro spreminja in da ta del pohištva vendarle ne bi bil tako trajen in trden, kot naj bo sedežna. Ali pa gre samo za moj predsodek?
Kakorkoli, V Ikei vedno kupim več, kot nameravam, pa čeprav grem samo po eno samo svetilko. Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Poširane hruške

Pad Thai s piščancem