Jaffa torta
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeJernej, ne rečem, da pri nas niso prijazni. In če boš bral moje vrstice, boš videl, da tega niti ne trdim. Saj so tudi do mene kje prijazni. Grem pa zelooo rada čez mejo. Ker so malo bolj na nivoju.
Zdaj pri nas zbiram ponudbe za parkete, ploščice... Pa ti povem, da sem dobila samo enega gospoda, ki mu je do tega, da bi res prodal. Eden. Pa če vzameš za 7.000 € parketa, se že splača malo potrudit, a? Vsi ostali so pač poslali ponudbe, informativne, eni niti to ne. Kaj naj rečem, da se jim ne da? Pa sem bila pri vseh OSEBNO, z merami hiše? Sem dobila občutek, ma sej je brez veze. Parket pa tako ali tako uvažajo iz Italije, z ne vem koliko % provizijo...
Ploščic pri nas ne moreš kupovat po komadih. Ampak po škatli ali kvm. Zakaj pa v A lahko? No, zdaj bom letela še v Italijo pogledat, da vidim, kako bo dol. Da ne govorim o izbiri...
Pač nisem nek nacionalni patriot, ki bi bil zadovoljen samo s ponudbo v svoji državi. Pa hvalabogu smo v EU, da ni več carine.
lidkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jaffa torta

Rižek s piščancem in zelenjavo