Široki rezanci z grahovim pestom
| ronja_rajh je napisal/a: |
| Ojla, ja, zanimiva in vedno aktualna tema! Povem ti, Ikea je zanič! Njihovo pohištvo drži morda nekaj mesecev, največ eno leto, več pa ne! Mi njihovega pohištva sploh ne kupujemo! Pa še estetsko ni! Njihovo pohištvo je poceni in zanič! Seveda pa ne mislijo vsi enako! ronja_rajh |
ronja, ronja, najprej odrasti, potem pa komentiraj take teme. S trinajstimi leti pa res veš, katero pohištvo je dobro in katero zanič.
Poslovna politika Ikee je že od vsega začetka usmerjena v cenejše, udobno pohištvo, s primerno kvaliteto. Njihova ciljna skupina so mladi z manjšo kupno močjo. Kot vse ostalo, se z leti spreminja tudi okus in računati je, da bodo čez 10 ali 20 let taisti ljudje imeli drugačne želje in več denarja. V tem času bo pa Ikeino pohištvo gotovo zdržalo. Moje mnenje je, da za tak denar pri njih dobite največ kvalitete. Pišem iz lastnega poznavanja njihovega sistema kontrole in nabave. Če bi imeli kako prodajalno v bližini, bi gotovo večkrat zavila vanjo, če ne drugega za gospodinjske pripomočke. Med drugim imam še danes 20 let star komplet plastičnih posodic, ki zdržijo vse od zamrzovanja do pomivanja v pomivalnem stroju in so funkcionalno še vedno popolnoma nespremenjene in tudi na pogled še prav čedne, čeprav sem jih kupila po bagatelni ceni.
Mimogrede, imam približno 5 let staro sedežno garnituro od domačega proizvajalca, ki je oguljena že na vseh robovih pa niti ni bila tako poceni. Kaj takega se mi z Ikeino pri njihovem sistemu nadzora kvalitete najverjetneje ne bi zgodilo.
CilaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Široki rezanci z grahovim pestom

Pečeni Azijski Riževi Rezanci s Piščancem