Mango cheesecake brez peke
Ja, surovo, najbolje za kak dan, dva sproti zmiksano, 2 žlici v jogurt ali med, sam vama ne bo šel po grlu dol.
Vmes si pa še s proseno kašo kaj skuhajta: mlečna, ali pa s suhumi slivami ali pa namesto riža, v rižoti, ali pa... saj je mnogo možnosti. Lahko jo uporabita tako kot kuskuus, recimo (samo skuhati jo je seveda treba). Tudi to ima BIOTOP; vsaj ene 2 varinati, pa Natura, pa...v Celju (in drugje) na tržnici na kg, vsaj ob sobotah, tam, kjer je bučno olje je to v Celju.
Možnar bi bil čisto Ok, verjemi, z žlico pa ne bo šlo. Prej ga namoči, če boš jedla celega, gre pač za to, da bo več izplena v prebavi iz njega.
| darja- je napisal/a: |
| Pa mi je kar nekak uspelo,niso bili vsi zdrobljeni sem ga pa kar spila z vodo ampak sem morala popit velikoooooooooo vode. Za jutri zjutraj sem ga namočila v vodo,ko pa sem danes za jutrišnje kosilo kuhala enolončnico pa sem ga dodala še dve žlici..to bo las!! Darja -[pikapolonica] |
Darja, po gospodinjstvih obstoja večja količina mlinčkov za kavo, ki jih nihče ne uporablja. Mogoče ga ima kdo iz tvoje bližine in ti ga posodi za preskusno dobo.
F r i n aKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mango cheesecake brez peke

Slivove rožice