Izpadanje las

V bistvu dobiš šampon (peno) in ampule. To raztopino v ampulah si potem nanašaš 2X na teden na lasišče in masiraš. To je vsa umetnost. Potem pa imaš kontrolo 1x na mesec, da preverijo če ti odgovarja in če se je stanje že izboljšalo. E.
Morska medvedka hvala bom poskusila tudi to ,sam da dobim datum za pregled..
Je prišlo nekaj novega iz Amerike-Revivogen,baje da zelo pomaga,samo cena ,da te kap.117 eurov za ampule,šampon .... lp goga
To pa je res pretirana cena...
Na podoben način deluje tudi terapija izdelkov Kuth, na katere pa z možem prisegava že 7 let. Komplet ampul in čistilne pene stane tudi nekje 40-50€. katjushka
Katjushka,kje se dobijo izdelki Kuth? lp goga

Povprašaj v frizerskih salonih, v BTCju ga imajo v Frizerskem salonu M.

Loni Makaroni
JOJ men še kar letijo lasje dol,pa čist nekam tanki so postali,sem si pa kupila neke tablete s podaljšanim sproščanjem za lase in nohte...samo sem jih komaj začela jesti. Najbrž bo na učinek še treba počakat. Ko sem danes udotovila, pa mi rastejo novi....baje je to dobro,saj dokler rastejo...
Izpadanje las je lahko povezano z različnimi boleznimi, na primer s ščitnico ipd. Po moje je dobro za nasvet vprašati zdravnika, preden začnemo uporabljati različne preparate ... Sama sem imela težave s ščitnico in so mi tudi strašno lasje izpadali. Točno tako kot pravite nekateri, celi šopi. Sem uporabljala fitoval šampon in je res v redu, vendar če ne bi imela zdravil, to ne bi bilo dovolj. Tako da dolgotrajno preizkušanje preparatov po moje ni pametno. mrdica
Ja Mrdica,če ti zdravnik verjame,jaz sem hodila okoli eno leto in pol,da so mi rekli da so hormoni.... Danes pa sem šla v nabavo in kupila Vichy-jeve ampule za masažo,pa pivski kvas v kapsulah,pa Fidival tablete že jem en teden,pa še Persen...,da se bom manj sekirala... Bomo videli kaj bo... VESELE PRAZNIKE VAM ŽELIM.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti