saj jih probam, ampak, kakšna bližnjica bi mi pa že prav prišla, sploh pa ne morem in ne morem razumet, zakja sem ob isti prehrani(s torticami vred in še več) pred 2 leti lahko shujšala, zdaj pa že več kot eno leto ne gre nikamor, s tem, da gledam kaj pojem edino noči ostajajo iste. in kje sploh je tista meja, ko nekateri pravijo,da ni treba stradat, treba je samo manj jest. skuta, ribe, skuta, skuta, zelenjava, nič OH, sladkor še pogledat ne smeš...to je zame eno veliko veliko odrekanje, eni pa samo že, če ne večerjajo shujšajo, pa brez rekreacije. Kia je nekje napisala, da ti telo samo pove kdaj je premalo OH, ko si utrujen, brez energije,...to sem jaz že skoz, torej, še premalo pojem OH???
Še to nisem povedala, da sem se lansko leto, ko se kile niso več nikamor premaknile, odpovedala vsem sladkarijam in jih zamenjala za navadne jogurte, zgubila sem samo 2 kg in nič več, zato sem skušnjavi zopet podlegla.imam pa pobdoja ko sem zelo pridna in ker rezultatov ni,podležem....in tako je krog sklenjen, ...se mi zdi da je vse to načelo že mojo psiho
MAJAA