Še nekaj sem hotela dodat - NIKOLI se ne vračam na isti kraj. Mislim, da je prvič zanimivo - raziskuješ in je noro dobro, drugo leto hočeš obuditi spomine, pa ni isto in si razočaran ter iščeš dlako v jajcu
Lumpica

Kavna torta (Coffee cake )
| atic je napisal/a: |
| tudi mi smo lanski dopust preživeli na otoku Krfu. Vsi imamo zelo lepe spomine. Dopust je bil zaradi ladje na katero smo šli s svojim avtomobilom sicer malo dražji, vendar če odšteješ ceno prevoza, so te ugodnejše kot pri naših sosedih. Na Hrvaško ne gremo več, ker imajo do Slovencev zelo slab odnos, čeprav jim prinesemo več kot 50% denarja od turizma. Bili bi najbolj veseli, če bi ostali doma, denar pa bi jim poslali po pošti. Mislim, da bi morali vsi Slovenci par sezon preživeti dopust nekje drugje, potem bi pa mogoče spremenili odnos do nas. Verjetno se bo ta sovražnost v letošnji sezoni še bolj poznala, zaradi še slabših odnosov med državama. atic |
| libra je napisal/a: |
| Mi pa bi šli z avtom na potovanje oziroma raziskovanje Provanse. Ali ima kdo kakšne izkušnje in nasvete? Hvala in lep pozdrav. |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kavna torta (Coffee cake )

Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada