Ržen sendvič s kajžarsko klobaso
V mojem mailu je izpadlo besedilo, da na take ture ne bi šla z agencijo, ampak bi si sama naredila plan. Danes, z netom, je to zlahka narediti, pa malo pomoči kakšnega vodiča (Mesto na dlani na primer), potem pa na kraju samem, kot je rekla Vendelina, domačine vprašat. To je potem pot po meri.
Mamamia
mamamiaLučka, izogni se Lloret del Mar v velikem loku in si raje privošči par dni več Barcelone. Če kupiš karto za turistični avtobus, imaš s tem pokrito tudi nekaj vstopnin, poleg tega ima ta avtobus redno linijo in ves čas vozi od znamenitosti do znamenitosti, tako da vodiča v resnici ne potrebuješ.
Barcelona je moje najljubše mesto in si je nikakor ne moreš ogledati v enem dnevu.
In res nič ne izgubiš, če se izogneš temu hotelsko-letoviškemu mestu, kjer te na vsakem koraku cukajo za rokav in nagovarjajo za obisk lokala, s popustom samo zate seveda... To je mesto za tiste, ki iščejo pretežno zabavo, hrup, glasbo, ples do jutra, poležavanje na pesku ...
Mammaia
mamamiaLisa, Madrid je čudovito mesto. Barcelona je lepa, živahna in polna življenja, Madrid se mi zdi nekoliko bolj umirjen, a še vedno zelo živ. Katero mesto je lepše je enako, kot bi se spraševal, katerega od svojih otrok imamo raje ... In tudi v MAdridu je ob treh ponoči na ulicah kot sredi belega dne ...
Široke avenije, veliko zelenja, čudovite palače, vsaka s svojo zgodbo, vodometi, parki. Eno tistih velemest, katerih osrčja niso klonila pred stolpnicami z betonskimi, steklenimi in železnimi konstrukcijami, ampak je prvobitno mesto ostalo dostojanstveno in mogočno.
In ni treba, da si bogat, da doživiš Madrid. Nizkocenovni prevozniki, dostopna prenočišča, hrana ni draga ...
Uh, še bi šla.
Mamamia
mamamia| Lisa je napisal/a: |
| .............................................................................................. .................................................................................................................. .....................................So trenutki, ko bi želela biti bogata.Lisa |
Sliši se kot fraza, vendar mislim, da je čisto res: bogatstvo je v glavi ne v denarnici.
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ržen sendvič s kajžarsko klobaso

Pohorska omleta