26. jan 2006 20:39
Glej v nebo in prosi na lepo vreme in da ti prestavijo tabor. Stricu sem obljubila golaž in pivo,a vprašanje če bo zraven. Vesna Leben
26. jan 2006 20:39
Glej v nebo in prosi na lepo vreme in da ti prestavijo tabor. Stricu sem obljubila golaž in pivo,a vprašanje če bo zraven. Vesna Leben
27. jan 2006 8:09
Jezus, jaz imam takrat rojstni dan. Torej moram domačo zabavo prestavit? Z domačimi tako praznujem vsako leto, s Kulinariki pa ni veliko takih priložnosti? Mamamia mamamia
27. jan 2006 9:23
| ligojna je napisal/a: | ||
|
27. jan 2006 12:28
Ja, mamamia, rojstni dan bo treba kar prestaviti. Kam pa pridemo, da ti manjkaš! Dolores
27. jan 2006 13:14
mamamia pravilno si se odločila! se vidimo najprej na Trojanah potem pa še v Peklu-lepo bo pa kot v nebesih. Ne more biti drugače v takšni družbi. Lp romana ROMANAD
27. jan 2006 15:18
Se mi je zdelo, ja, da sem se znašla na pravem forumu...Ja, kdo ve, morda pa je v Peklu res lepše kot v nebesih...(še nihče ni prišel nazaj, da bi povedal, kaj je res...). Seveda pridem na Kul Slo, doma bomo imeli svečano kosllo v nedeljo, skuhajo pa naj mi ga drugi, saj ga tudi jaz vsem...Mamamia mamamia
27. jan 2006 16:24
Jaz pa imam rojstni dan 1.maja. Vesna Leben
27. jan 2006 17:54
Na trojanske krofe me na žalost ne bo,ima pač moja primabalerina tekmovanje v Palmanovi.V pekel pa pridem,pa makar po vseh štirih. Bernarda
27. jan 2006 21:09
ligojna, torej si sami ne bova prinesli torte, kaj praviš? Mamamia mamamia
28. jan 2006 3:00
Živjo. 20 maj pravite. Vse sile bom uporabil, da si zrihtam zamenjavo. Imam popoldanski vikend - težka bo. LP MatjažKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Burito palačinke z lososom

Nevzhajana orehova potica