Cmočki šarenke v žametni bučni juhi
Seveda so, lisička, to je batata, sladki krompir. Dober tek želim.
Kar se pa tiče raznoraznih dodatkov zemlji: iz česa pa mislite, da nastaja zemlja (prst bi morali reči, da bi bilo res pravilno)???? Iz organskih snovi, z razkrajanjem, primešane ima seveda tudi organske snovi.
Moji krompirji so rastli v domači vrtni zemlji, ki sem ji dodala kompost iz domačega kompostnika. Eko, za kmeta v "teglcih" sem imela dober pridelek in to še iz bio pridelave. ![]()
Gobica
veverica, pusti retoriko. Vem, kako in kje nastaja prst, kaj je (lahko) v njej,........kako te snovi v zemljo pridejo........
lisička je spraševala za užitnost gomoljev, kot vidiš, pa je imela tudi ustrezno zemljo. In ker vem, od kod je lisička doma....................
Če verjamete, da raste vsa zelenjava, ki je kupljena v trgovinah in kjerkoli drugje, na neoporečnih površinah, blagor vam.........................
| jade je napisal/a: |
| Bog ve v kakšni zemlji raste kupljena zelenjava. |
Seveda vsa v kar najbolj neoporečni bio zemlji, brez herbicidov, pesticidov in drugih ..... idov
. A kdo ne verjame
.
No ja, doma pa kljub temu kupljene zemlje iz teglcov nikoli ne mečem na kompost, ampak na cvetlične grede, tudi zato, ker jih vse leto gnojim s kemijo
.
Ali bi kdo vedel kje se da dobiti ta krompir?
http://www.joyandfood.com/wp-content/uploads/2012/05/Sw
mali kuhar
V centru Ljubljane ga imajo v Maxiju...
Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Cmočki šarenke v žametni bučni juhi

Toscanska panzanella