Ja Asja, tudi meni je najboljši krompir pražen na malih, domačih ocvirkih, (brez čebule) proti koncu pa narežem notri še nekaj kuhanih jajčk.
Ja Asja, tudi meni je najboljši krompir pražen na malih, domačih ocvirkih, (brez čebule) proti koncu pa narežem notri še nekaj kuhanih jajčk.
Enkrat lani je teklo ne enem forumu tule (mogoče celo na tem, ne bom brala vsega nazaj) prerekanje o tem, ali je pražen krompir na česnu sploh dober.
Preizkus je pokazal, da je krasen, seveda pa česen ne sme niti dobro zarumeniti, sicer pogreni. Kot priloga k svinjski pečenki je super.
Pri nas se tudi vsi skegamo za tisto skorjico,sploh med otrokoma je včasih prava borba.
V krompir dam prav tako veliko čebule,ki jo prepražim na zaseki (tisti bolj mesni),Včasih dam v krompir tudi česen(recept je iz baze od anamarie) in je prav tako odličen.Ravno danes ga imamo na jedilniku,se mi že kar sline cedijo...
kalciclKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zviti krofi

Svaljki s čemaževim pestom