Kaj beremo?

babka1951 je napisal/a:

Uživam v lahkotnem počitniškem branju, seveda kadar mi čas dopušča 

Ivan Sivec - Dopust s taščo

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš."

Babka , vse Sivčeve knjige so res čudovite in vredne branja, mislim, da sem prebrala kar večino njegovih knjig, ti pa priporočam, ker si tako, kot jaz-ljubiteljica planin , knjigo: Triglavski kralj, če je še nisi prebrala.

"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)

Colleen McCULLOUGH; Pesem ptic trnovk

Potem pa me že čaka Ray Kluun; Ko ženska pride k zdravniku in nadaljevanje knjige Vdovec

mamazeljka

Prebrala vse tri od  Margaret Mazzantini:

Zelo različne ,za mene daleč najbolša Novorojen

Engie
Engie je napisal/a:

Zelo različne ,za mene daleč najbolša Novorojen

zame tudi ... sem ljubiteljica Sarajeva, zato me je vse še toliko bolj prizadelo

sijasaja

Drago Jančar: In ljubezen tudi

"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)

Sobotna priloga Dela

Katarinči

Ramit Sethi - I will teach you to be rich

DamageCase

mamazeljka, prijazen namig: Petelinčka je naslov predzgodbe,  Ko pride ženska k zdravniku je drugi, Vdovec pa tretji del.

marjja

ja marjja res je, sem gotovila danes v knjižnici ko sem odnesla knjge nazaj. In jo že tudi berem. Hvala lepa za prijazen namig.

mamazeljka

Cristovao Tezza - Večni sin

kako živeti z downekom, krasno opisano

sijasaja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti