RESNICA O AFERI HARRY QUEBERT- Joël Dicker

Mini potičke
RESNICA O AFERI HARRY QUEBERT- Joël Dicker
Pravkar končala Firenški most. Prelepa ljubezenska zgodba, obarvana z vsemi lepotami italijan skega poletja. Priporočam!
To poletje sem se spravla na skandinavske kriminalke
Samuel Bjork - Angelsko hladna in Postelja iz peres (Jo Nesbo se lahko skrije)
Jo Nesbo - Fantom, trenutno berem Pentagram, čaka me Snežak
Henning Mankel - Korak zadaj in Psi iz Rige (zgodbe zanimive in napete, a je napisano zelo dolgočasno; se mi še ni zgodilo, da bi eno knjigo brala en teden)
| Nadinka je napisal/a: |
|
... Henning Mankel - Korak zadaj in Psi iz Rige (zgodbe zanimive in napete, a je napisano zelo dolgočasno; se mi še ni zgodilo, da bi eno knjigo brala en teden) |
A res? Jaz pa Manklove kriminalke obožujem. In ob zadnji Wallandrovi zgodbi mi ja na koncu šlo kar malo na jok.
| limnol je napisal/a: | ||
A res? Jaz pa Manklove kriminalke obožujem. In ob zadnji Wallandrovi zgodbi mi ja na koncu šlo kar malo na jok. Sonja
|
Ja, je zanimivo kako smo si različni :) Jaz po novem prisegam na Bjorka in komaj čakam kako novo knjigo.
Lojze Kovačič-Kristalni čas
Natalija Pavlič: Tekaški denvnik čisto navadne gospodinje
"Stressed is desserts spelled backwards!" Karlo Štajner; 7000 dni v Sibiriji
Jean-Luc Bannalec: Na koncu sveta
Pisatelj (Nemec s francoskim psevdonimom) prav nesramno uporablja kuharski recept Andree Camillerija: precej oddaljena, nekoliko eksotična pokrajina (namesto Sicilije Bretanja), v long-distance relationship zapleten policijski inšpektor, ki polovico časa prebije v oštarijah, ob tem nekaj lokalnih čudakov in malo iredentizma. Jaz imam čisto rada klišeje, če so iskreni; ta je, za razliko od Camillerija ali Montalbana, povsem dvodimenzionalen in očitno napisan z namenom molže. Ostalih knjig iz serije ne bom šla brat, škoda časa.
Po končani trilogiji Pokopališče pozabljenih knjig (Carlos Ruis Zafon) temačne vsebine se prav prileže razvedrilni Morilec, ki je hotel v nebesa (Jonas Jonasson).
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mini potičke

Toscanska panzanella